Kalender

 Varje dag erbjuder vi ett glas cava och tre ostron för bara 150 kr  i vår lobbybar. Varmt välkommen att sätta lite guldkant på vardagen! 

Påsken 29 mars - 2 april 2018 har vi givetvis öppet för att fira en av årets största mat-högtider! Vi serverar en specialkomponerad a la carte-meny.  Kom och frossa i skaldjur och färsk fisk. Ta en påskig drink i lobbybaren och varför inte en match i shuffleboard i baren? Lobbybaren har öppet precis som vanligt och restaurangen öppnar kl 16.00 alla dagar. Glad Påsk!

Våga vägra mygg och midsommarstång! Kom och fira midsommar hos oss istället. På menyn kvällen till ära finner du förstås sill, skagen, lax, röding, lerpottasill, köttbullar, jordgubbar, glass, snaps och kall öl bland mycket annat. Unna dig en nubbe eller två och avsluta i storslagen stil med champagne till desserten. Garanterat fritt från regn. Välkommen!

Fira in det nya året mitt i city med skaldjursbuffé de luxe. Frossa i hummer, löjrom, räkor, ostron, kungsr´krabba, sillar, laxar, sahimi, ostar och en härlig dessertbuffe som avslutning (kaffe ingår).


 

Vi dukar upp ett julbord med det absolut finaste havet kan uppbringa, som till exempel hummer, oston, räkor, musslor, löjrom, kungskrabba och hemgjord sill, laxar, sashimi, skagenröra, dessertostar och en stor dessertbuffé (kaffe ingår).