Skaldjur hummer räkor ostron
Onsdag-lördag i september

Skaldjursfrossa de luxe

I september bjuder vi in till en mäktig skaldjursfrossa där du kan njuta obegränsat av det finaste havet har att erbjuda. På hösten smakar skaldjuren som allra bäst – det firar vi genom att duka fram en storslagen buffé med bland annat hummer, havskräftor, signalkräftor, ostron, musslor och räkor med massor av härliga tillbehör. I priset ingår även ett glas bubbel vid ankomst, en amuse bouche, förrätt i form av en mustig skaldjurssoppa och en fräsch dessert.

Vänligen observera att vi endast har ett begränsat antal platser varje kväll, så boka bord i tid.

Priser
Onsdag-torsdag: 1.395:-/person
Torsdag-lördag: 1.595:-/person

Skaldjur hummer räkor ostron
Onsdag-lördag i september

Skaldjursfrossa de luxe

Restauranger som ingår i Melanders Group