Julbord på Stockholm Fisk
Vår skaldjursbuffé bjuder på det finaste från havet! Vi dukar upp bufféer med läckerheter som tex. hummer, havskräftor, rökta räkor, färska räkor, löjrom med tillbehör, Fine de Claire-ostron, krabbklor, flera sorters sill, laxar och röror.
Vi serverar även varma rätter som gratinerad hummer, lutfisk med klassiska tillbehör och Janssons Frestelse. Runda av med ostar, en härlig dessertbuffé och bryggkaffe.
Kalla bordet:
Inlagd sill, Branteviksill, matjessill, senapssill, kräftströmming, dillgravad lax, kallrökt lax, varmrökta laxfenor, böckling, cheesecake med ansjovis & örter, ägghalvor med sikrom, skagenröra, laxröra med regnbågsrom, Västerbottenpaj, hovmästarsås, pepparrotssås, dillmajonnäs, romsås
Skaldjur:
Hummer, färska & rökta räkor, krabbklor, havskräftor, löjrom, chili & vitlöksräkor, tonfisksashimi, ostron
Beställs vid bordet:
Halv krabba, Janssons frestelse, lutfisk med klassiska tillbehör, Moules a`la crème, Gruyèregratinerat ostron, gratinerad hummer med parmesan & dragon, drottingmussla med vitlök, chorizo & mandel
Ost & dessert:
Brie, Fourme d´Ambert, Morbiere, skotsk lagrad cheddar, fruktkompott, blandat godis, kola, marmelad, mintkyssar, knäck, pepparkaksfudge, chokladbollar, chokladmousse, fruktsallad, crème brûleé, citrontartlette med maräng, glöggcheescake, brownie med saltkolacrème, pepparkaka, ris a´la Malta, wienernougat, hjortrongrotta med saffran
Med reservation för förändringar
Pris från: 1 295 SEK/person
SITTNINGSTIDER OCH PRISER
November
Tisdag – torsdag 1495:- kl 17.00
Fredag 1595:- kl 16.30 eller 19.30
Lördag: 1295:- kl 13.00-15.00
Lördag: 1595:- kl 16.30 eller 19.45
December
Måndag – torsdag 1495:- kl 16.30 eller 19.45
Fredag 1595:- kl 16.30 eller 19.45
Lördag: 1295:- kl 13.00-15.00
Lördag: 1595:- kl 16.30 eller 19.45
Söndag: 1195:- kl 13.00-15.00 eller 16.30-18.30