Fisk och skaldjur direkt från havet — 365 dagar om året

 
Sthlmfisk_190430_0083.jpg
 
 
 

De svenska vattnen rymmer fantastiska delikatesser, vill du uppleva dem pinfärska och omsorgsfullt förädlade är du välkommen till Stockholm fisk – en av Stockholms få renodlade fisk- och skaldjursrestauranger. 365 dagar om året serverar vi noga utvalda fiskar, skaldjur, ostron och musslor. Restaurangen ligger mitt i city, inuti Radisson Blu Royal Viking Hotel, och är en omtyckt mötesplats för både inbitna stockholmare och turister. Utbudet på menyn är lika generöst som öppettiderna – varje dag, från tidig morgon till sen kväll. Den som inte vill sitta ner i restaurangdelen kan äta och dricka i vår mysiga och välbesökta lobbybar.

 

Välkommen till en annorlunda kväll på krogen. Floydafton

En annorlunda matlagningskurs. Vi lagar en 3 rätters middag tillsammans under ledning av vår köksmästare. Ni får se verkligheten bakom kulisserna då vi håller till i vårt befintliga kök under full drift. Vi provar vin och ni får tips som ni enkelt kan använda er av hemma.

Minimiantal för bokning är 8 personer.
Förfrågan mailas till info@stockholmfisk.se

wave-4 blue.png
 

Melanders Group

 

Som en del av restauranggruppen Melanders Group, arbetar Stockholm fisk för att förvalta det svenska matarvet. I Melanders Group ingår också Wedholms Fisk, Wärdshuset Ulla Winbladh, Edsbacka Wärdshus, Sjöpaviljongen, Southside Pub, Konstnärsbaren, Dodds Brasseri, Ångbåtsbryggan och samtliga Melanders Fisk butiker och restauranger.

 
wave-4.png
 

Eurobonus

 

Stockholm Fisk har gått in i ett samarbete med SAS Eurobonus. Genom detta tjänar du en extrapoäng per spenderad krona på mat och dryck. Kom ihåg att visa ditt personliga SAS Eurobonus-kort innan du betalar, poängen måste registreras vid konsumtionstillfället. Välkommen!

 
SF-pattern.png