Skaldjursjulbord - en havsinspirerad julupplevelse
Hos oss njuter du av en dignande buffé, där klassiska smaker möter havets finaste delikatesser, noggrant komponerad för både finsmakaren och julälskaren.
Kalla bordet
Börja smakresan med ett generöst utbud av sillfavoriter – från klassisk inlagd sill till svartvinbärs- och senapsvarianter. Upptäck vår dillgravade lax, rökt sik, kräftströmming och skaldjurspaté. Välj mellan delikata röror som Skagen, gubbröra och vår cheesecake med ansjovis och örter. Serveras med nybakat bröd, vispat smör och traditionella tillbehör.
Skaldjursbuffé
Frossa i hummer, färska och rökta räkor, krabbklor, havskräftor, gröna musslor och löjrom. Njut av ostron, tonfisksashimi, heta chili- & vitlöksräkor och smakrika tillbehör.
Varmt från köket
Till bordet serveras allt från vitlöksgratinerad hummer och Moules à la Crème till klassisk Jansson, lutfisk med tillbehör och halv krabba. Smaka även vår drottningmussla med chorizo, mandel och vitlök – en varm favorit!
Ost och tillbehör
Avsluta måltiden med ett noga utvalt ostbord: Brie, chèvre, Morbier och Fourme d’Ambert – perfekt ackompanjerat med marmelader, kex och fröknäcke.
Julgodis & Dessertbord
Frossa bland skumtomtar, knäck, pepparkaksfudge och klassiker som ris à la malta med apelsinfiléer, glöggpannacotta, brownie med salt kolakräm, citronpetit choux, ostkaka med saffran och mycket mer.
Kalla bordet:
Inlagd sill, svartvinbärssill, matjessill, senapssill, kräftströmming, pepparrotsströmming dillgravad lax, kallrökt lax, varmrökt lax, varmrökt sik, cheesecake med ansjovis & örter, ägghalvor med löjrom, ägghalvor med kaviarfärskost, skagenröra, skaldjurspaté, Västerbottenpaj, nubberöra, gubbröra, hovmästarsås, pepparrotssås, dillmajonnäs, romsås, gräddfil, pressgurka, hackad rödlök & gräslök
Skaldjur:
Hummer, färska & rökta räkor, krabbklor, havskräftor, löjrom, chili & vitlöksräkor, gröna musslor, tonfisksashimi, ostron Fine de claire no4
Beställs vid bordet:
Halv krabba, Janssons frestelse, lutfisk med klassiska tillbehör, Moules a`la crème, ostron supreme, vitlöksgratinerad hummer, drottingmussla med vitlök, chorizo & mandel
Ost & dessert:
Brie, Fourme d´Ambert, Morbiere, Chèvre, fikonmarmelad, päronmarmelad med valnöt & äpple, kola, skumtomtar, geléhallon, kola, mintkyssar, fudge, lakritsrem, knäck pepparkaksfudge, chokladbollar, chokladmousse, fruktsallad, crème brûleé, citrontartlette med maräng, glöggpannacotta, brownie med saltkolacrème, pepparkaka, ris a´la Malta med apelsinfiléer, wienernougat, inkokt päron, After Eightsås, Saffranspudding, drottningsylt
Med reservation för förändringar
Pris från: 1 395 SEK/person
PRISER
Måndag – torsdag 1495:-
Fredag-lördag 1595:- Lördag lunch 1395 :- Söndag: 1395:-
Julafton: 1595:-
SITTNINGSTIDER
NOVEMBER
14/11 16.30 eller 19.30
15/11 12.15 eller 16.30 eller 19.30
20/11 17.00
21/11 16.30 eller 19.30
22/11 12.15 eller 16.30 eller 19.30
26/11 17.00
27/11 17.00
28/11 16.30 eller 19.30
29/11 12.15 eller 16.30 eller 19.30
30/11 12.15 eller 17.00
DECEMBER
1/12 17.00
2/12 17.00
3/12 16.30 eller 19.30
4/12 16.30 eller 19.30
5/12 16.30 eller 19.30
6/12 12.15 eller 16.30 eller 19.30
7/12 12.15 eller 17.00
8/12 17.00
9/12 17.00
10/12 16.30 eller 19.30
11/12 16.30 eller 19.30
12/12 16.30 eller 19.30
13/12 12.15 eller 16.30 eller 19.30
14/12 12.15 eller 17.00
15/12 17.00
16/12 17.00
17/12 16.30 eller 19.30
18/12 16.30 eller 19.30
19/12 16.30 eller 19.30
20/12 12.15 eller 16.30 eller 19.30
21/12 12.15 eller 17.00
22/12 17.00
23/12 17.00
24/12 12.15 eller 16.30