A la carte serveras
från kl. 16.00

FÖRRÄTTER

GUBBRÖRA |  185:-
Rågbröd, löjrom, ägg, Grebbestads ansjovis
”Gubbröra” – rye bread, bleak roe, egg & anchovy from Grebbestad

VIT SPARRIS |  235:-
Hollandaise, ramslök & pocherat ägg
White asparagus with Sauce Hollandaise, ramson & poached egg

FRØYA LAX |  195:- 
Soja, ingefära, chili, sesam & shiso                                                                           Frøya” salmon  with soy, ginger, chili, sesame & shiso

DROTTNING KAMMUSSLOR | 185:-                                         Gratinerade med chorizo, vitlökssmör, mandel & friterad rosmarin Queen scallop with chorizo, garlic butter, almond & deep fried rosemary

 

HUVUDRÄTTER

FISK

RÖDING| 355:-
Brynt sojasmör, blomkål, gurka & mandel
Char with browned soy butter, cauliflower, cucumber & almond

KÖTT

SKALDJUR

Serveras efter tillgång

SKALDJURSPLATEAU | 900:- PER PERSON

1/2 hummer, 100 g smögenräkor, 100 g rökta räkor, 80 g krabbklor, 100 g havskräftor, 4 Fine de Claire ostron, majonnäs, aïoli, Rhode island dressing och smörstekt toast

Seafood plateau: 1/2 lobster, 100 g fresh prawns, 100 g smoked prawns, 80 g crab claws, 100 g langoustines, 4 fine de claire oysters, aioli and mayonnaise 

SKALDJURSPLATEAU PREMIUM | 1350:- PER PERSON

1/2 hummer, 100 g smögenräkor, 100 g rökta räkor, 80 g kungskrabba, 100 g havskräftor, chiliräkor, tre sorters ostron (2 st Lilia legris, 2 st flatostron, 2 st Gillardeau) majonnäs, aïoli, Rhode Island dressing och smörstekt toast

Seafood plateau: 1/2 lobster, 100 g fresh prawns, 100 g smoked prawns, 80 g king claws, 100 g langoustines, chili shrimps, three kinds of oysters (2 Lilia legris, 2 st flat oysters, 2 st fine de claire oysters) aioli and mayonnaise 

EN NÄVE SMÖGENRÄKOR, SVERIGE

Fresh shrimps

200 g för 225:-

EN NÄVE RÖKTA RÄKOR, SVERIGE
Smoked shrimps

200 g för 195:-

FÄRSK HUMMER
Fresh lobster

½ 395:- / 1 hel 750:-

HAVSKRÄFTOR 
Langoustine

150 g för 225:-

KUNGSKRABBA 
King crab

100 g för 395:-


Ostron

LILIA LEGRIS no3 45 KR/ST                                                    

TABLE GROWN no2 55 KR/ST                                    

GILLARDEAU no4 80 KR/ST

FLATOSTRON no0 70 KR/ST                  

OSTRONPLATEAU 460 KR                     

Oyster plateau

2 st Lilia Legris, 2 st Table Grown, 2 st flatostron, 2 st Gillardeau

 

 

DESSERT

BAKAD CHOKLAD | 125:-                        
Färskostparfait, svarta vinbär, granola
Bakaed chocolate with cream cheese parfait, black currants, granola

RABARBER | 125:-                        
Mandelkaka, vaniljglass & havrekrisp
Rhubarb with almond cake, vanilla ice cream & oat crisp

DRYCK

Restauranger som ingår i Melanders Group