Fisk och skaldjur direkt
från havet - 365 dagar om året

Om Stockholm Fisk

De svenska vattnen rymmer fantastiska delikatesser, vill du uppleva dem pinfärska och omsorgsfullt förädlade är du välkommen till Stockholm fisk – en av Stockholms få renodlade fisk- och skaldjursrestauranger. 365 dagar om året serverar vi noga utvalda fiskar, skaldjur, ostron och musslor. Restaurangen ligger mitt i city, inuti Radisson Blu Royal Viking Hotel, och är en omtyckt mötesplats för både inbitna stockholmare och turister. Utbudet på menyn är lika generöst som öppettiderna – varje dag, från tidig morgon till sen kväll. Den som inte vill sitta ner i restaurangdelen kan äta och dricka i vår mysiga och välbesökta lobbybar.

Floydafton - en annorlunda
kväll på krogen

Välkommen till en väldigt annorlunda matlagningskurs! Tillsammans lagar vi en 3-rättersmiddag under ledning av vår köksmästare Johan Skoog. Du får se och uppleva verkligheten bakom kulisserna då vi håller till i vårt befintliga kök under full drift. Vi provar vin och du får massor av värdefulla tips som du enkelt kan använda dig av när du lagar mat hemma.

Minimiantal för bokning är 8 personer. Pris 2395:- pp inklusive matlagningskurs, middag med vin och kaffe
Vänligen mejla din förfrågan till: info@stockholmfisk.se

Melanders Group

Som en del av restauranggruppen Melanders Group, arbetar Stockholm fisk för att förvalta det svenska matarvet. I Melanders Group ingår också Wedholms Fisk, Wärdshuset Ulla Winbladh, Sjöpaviljongen, Southside Pub, Konstnärsbaren, Ångbåtsbryggan och samtliga Melanders Fisk butiker och restauranger.

Restauranger som ingår i Melanders Group