Här hittar du allt som är på gång hos Stockholm fisk
4 september - 30 oktober
Höstens hot shot-race
I samarbete med komikern tillika Sveriges främsta hot shot-konnässör Petter Bristav bjuder vi in till höstens hetaste barhäng. Från och med den 4 september kan du komma in och värma dig med en klassisk hot shot till det närmast löjeväckande priset av 75 kronor. Som om inte det vore nog så kommer även Petter Bristavs […]
4 september - 18 september
Semmel-hot shot
Först ut i höstens shot race är en given succé. För vad händer om man kombinerar det godaste som finns att äta med det godaste som finns att dricka? Jo, en: semmel-hot shot. Eller som upphovsmannen Petter Bristav själv uttrycker saken: ”Varje år dyker det upp nya variationer på den klassiska semlan. Den heliga graalen […]
18 september - 2 oktober
St. Patrick´s hot shot
Petter Bristavs gröna skapelse är framtagen som en hommage till den gröna ön samt till minne av en ganska blöt kväll i en liten stad på östra Irland som vi inte ens kan stava till. Men kul var det. Precis som den här hot shoten. Mellan 18 september och 2 oktober kan du inte bara […]
2 oktober - 16 oktober
Kanelbulleshot
Vi kan tycka att Kanelbullens dag skulle behöva livas upp en aning. Därför bjuder vi in till härliga fikastunder i baren med Petter Bristavs kanelbulleshot i hela två veckor. Eller som upphovsmannen själv uttrycker saken: ”Fikabröd i all ära men är inte den bästa sortens fika den som gör dig lite varm innanför västen?” Mellan […]
2 oktober - 16 oktober
På glid
Denna smått nostalgiska godis-shot i vilken banan i olika former spelar en framträdande roll kan enkelt beskrivas med ett ord enligt dess skapare Petter Bristav: svingod. Du som vill ta reda på om det verkligen stämmer är varmt välkommen att glida in på ett bananskal mellan 2 oktober och 16 oktober då denna skapelse kan […]
16 oktober - 30 september
Kokobello
Vi lyser upp årets mörkaste tid genom att servera den varma, gräddiga kokosbomben Kokobello hot shot som förflyttar dina smaklökar till varmare breddgrader snabbare än du kan säga ”koka kaffe, vispa grädde”. Petter Bristav, som tagit fram receptet, är noga med att lyfta fram hälsofördelarna med kokos, som till exempel att det stärker immunsystemet och […]
16 november - 24 november
Skaldjursjulbord
Vår skaldjursbuffé bjuder på detfinaste från havet; löjrom med tillbehör, amerikansk hummer, havskräftor, rökta räkor, färska räkor, fine de claire-ostron, krabbklor, flera sorters sill, laxar och röror och sashimi på lax och tonfisk. Vi serverar även varma rätter som havets wallenbergare, skaldjursomelett och hummersoppa. Runda av med ostar, en härlig dessertbuffé och bryggkaffe.
Läs mer