31 december
En saltstänkt nyårsafton
STOCKHOLM FISK NYÅRSSUPÈ
Ostron Rockefeller serveras med Hollandaise och spenat
Oyster Rockefeller – Hollandaise sauce & spinach
Löjrom från Kalix serveras med potatiscrème, gräddfil, silverlök, potatiskrutonger och brynt smör
Kalix vendace roe- potato crème, sour cream, onion, potato crutons & browned butter
Skaldjursplatå
½ Hummer, 60g kungskrabba, 60g Havskräfta, 60g Färska räkor, 60g, Rökta räkor, 50g Chili-räkor, 50g Vinkokta blåmusslor, 50g Skagenröra, 2 Lilia Legris , 1 Gillardeau, Rhode Island, aioli, Schalottenlöksvinaigrette och Tabasco
Seafood platueau
1/2 lobster, 60 g langoustine, 60 g king crab, 60g fresh prawns, 60 g smoked prawns, 50 g chili shrimps, 50 g wine mussels, 50 g ”skagen mixture”, 2 Lilia Legris oysters, 1 Gillardeau oyster & Rhode island dressing, aioli, schalott vinegar & tabasco
Bakad choklad med Hallonsorbet, varma hallon och krispiga hallon
Baked chocolate – raspberry sorbet, warm raspberries & crispy raspberries
17.00-19.30 1395 SEK/person
20.00-23.00 1595 SEK/person