Konsten på Stockholm Fisk

Om konsten

Från den 9 januari och tre månader framåt kommer tavlor från Artportables fantastiska konstnärer pryda väggarna hos Stockholm Fisk. Här möts du av naturnära, kreativa och abstrakta målningar från de noga utvalda konstnärerna Helena Petersson, Lisbeth Olofsdotter, Oliw87 och Daniel Lundvall. En stilsäker blandning av skickligt utförda verk i olika tekniker och material.

Utställningen pågår från den 9 januari till och med 9 april.

Oliw87

Oliw87 målar på allt. Han arbetar med olika tekniker och stilar, framförallt graffiti. Hans konst väcker tankar och känslor, och kan i vissa fall även provocera. För honom är det viktigt att vara ärlig i sin konst och att jobba med sin egen utveckling. 

Helena Petersson

Helena Petersson inspireras av kustlandskapen och naturen. Hon låter havet, djuren och ljuset ta plats i sina målningar. Dalahästen står som en symbol för Sverige och hennes konstnärskap. 

Lisbeth Olofsdotter

Lisbeth Olofsdotter inspireras av den gotländska naturen och hennes dagliga promenader längs havet. Hon är orädd för att testa nya material, tekniker och stilar och hon hittade rätt när hennes nyfikenhet fick henne att testa flytande akryl för första gången.

Daniel Lundvall

Daniel Lundvall älskar konst, inredning, färg och form. Han jobbar med olika tekniker på trä och plåt. Daniel ser på sina verk som en viktig detalj av inredningen i ett rum. Han skapar abstrakta verk och vill väcka känslor hos betraktaren. 

Restauranger som ingår i Melanders Group