Konsten på Stockholm Fisk

Om konsten

 

Från den 11 Oktober och tre månader framåt kommer tavlor från Artportables fantastiska konstnärer pryda väggarna hos Stockholm Fisk.

Här möts du av akvareller, akryl och olja – en välskapt blandning från de noga utvalda konstnärerna Yvonne Marténg, Marie Sandell, Felix Oppenheimer, Åsa Schick.

 

Utställningen pågår från den 11 oktober till och med den 11 januari.

Yvonne Marténg

Yvonne Marténg fokuserar främst på att använda äggoljetempera och akvarell i sitt arbete. Hon betonar enkelhet, närvaro och färgens kraft som nyckelord i sin konst. Yvonne strävar efter att skapa stillhet och harmoni i sina verk. Hon har studerat konst i cirka fem år vid Rudolf Steinerhögskolan i Järna och är medlem i Svenska Konstnärsförbundet.

Marie Sandell

Marie Sandell strävar efter att fånga betraktarens nyfikenhet och ta dem med på en spännande upptäcktsfärd genom sina målningar. Hennes verk verkar till en början diskreta men avslöjar flera historier bakom ytan, ofta inspirerade av västkustens landskap.

Åsa Schick

Åsa Schick är en svensk konstnär som utforskar det andliga genom sina målningar. Hennes arbete är påverkat av naturen och präglas av en intuitiv och känslomässig process där färg, geometri och rytm sammanflätas i harmoni. Hon har en bred utbildning inom konst och psykologi och har haft utställningar internationellt. 

Felix Oppenheim

Felix Oppenheim är frilansfotograf med över fyrtio års erfarenhet av att arbeta över hela världen. Han har fotograferat i extrema miljöer, inklusive berg, grottor, hav och öknar. Hans nyfikenhet och möten med människor av alla slag har varit centrala i hans arbete, och han bär med sig minnen av dessa möten, även när det inte har funnits ett gemensamt språk.

Restauranger som ingår i Melanders Group